Diary Crew

Diary Crew

Mediex ApS
9788797533604
299,00 kr
Bruttopreis

 
Diary Crew er ikke blot en bog; det er en ven, der går ved din side på rejsen mod større selvindsigt og mental klarhed. Denne dagbog, skabt af Jeppe, som selv har rejst vejen gennem psykiske og personlige udfordringer med skizofreni og PTSD, er designet til at hjælpe hver læser med at komme i kontakt med sine bedste sider og få bugt med de negative.

Hver side i Diary Crew tilbyder mere end blot rum til at nedfælde daglige begivenheder. Den er spækket med målrettede øvelser, der dykker ned i essensen af mindfulness og personlig vækst. Disse øvelser er omhyggeligt udviklet for at styrke brugerens forståelse af eget mentalt velvære og fremme en struktureret tilgang til hverdagens udfordringer.

Hvad gør Diary Crew unik?
* Tilgængelighed når som helst: Med et dato-løst design kan du begynde din rejse på ethvert tidspunkt uden bekymring for ubrugte sider.
* Miljøbevidst Materiale: Produceret fra 100% genanvendt papir, understøtter hver dagbog ikke kun din mentale sundhed, men også planetens.
* Skabt fra erfaring: Hver øvelse og hvert råd stammer fra forfatterens personlige kamp og sejre, hvilket giver dem en unik dybde og effektivitet.

Den brede appel af Diary Crew er allerede bekræftet af et entusiastisk publikum, især blandt unge, som finder stor værdi i dens opgaver. Denne dagbog tilbyder mere end bare et sted at skrive; den er en vejleder, en støtte og en daglig påmindelse om, at du er på vej mod noget større.

I har nu en unik mulighed for at bringe Diary Crew ind i livet af dem, der søger at forbedre deres mentale sundhed og daglige velvære. Vi ser frem til at arbejde sammen om at sprede dette kraftfulde værktøj til en bredere læserskare og skabe en bølge af positiv forandring.
Autor
Jeppe Sejersen Lund
ISBN13
9788797533604
ISBN10
8797533602
Auflage / Jahr
1 / 2024
Verlag
Mediex ApS
Bindung
Spiralryg
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.