Til minde om

Til minde om

Forlaget Ictus
9788799632060
232,00 kr
Bruttopreis

 

Til minde om, af Rikke Høgsted, er en revideret udgave af den originale mindebog, som nu er tilbage i nyt layout. Bogen er skabt til børn og unge, der gerne vil gemme på vigtige og sjove historier om en nærtstående, de har mistet. "Det gode ved mindebogen er, at nu står mindet om min mor i denne her bog, og så behøver jeg ikke have det hele inde i hovedet." (Pige på 16 år, som har mistet sin mor). Børn kan nogle gange frygte, at den døde vil blive glemt, og at de selv en dag ikke længere vil kunne huske vedkommende. Som voksen kan man hjælpe ved at tale med barnet om den døde og f.eks. udfylde en mindebog sammen. For børn skal ikke glemme - de skal huske. Det giver dem roen og tilliden til at være åbne over for fremtiden og komme videre i livet. Bogen er en udfyldningsbog, hvor barnet selv er forfatteren og svarer på spørgsmål om forskellige emner. Det kan f.eks. være spørgsmål om afdødes barndom, humor, livretter, venner, ferieminder, sjove vaner, værdier, håb og drømme. Man kan også godt udfylde en mindebog, hvis den man har mistet er et barn.Til trods for at udgangspunktet for en mindebog er sørgeligt, er tonen i bogen lys, og der er i høj grad fokus på de sjove ting, man har oplevet sammen. "Det var rart, at der var så mange spørgsmål om de sjove stunder, vi har haft sammen med pigernes far. Det gjorde det lettere at komme i gang med bogen og at ringe til familien og spørge dem om det, vi ikke selv vidste om ham." (Mor til to piger på 9 og 11 år, som har mistet deres far).

Bogen kan også læses af voksne og give ideer til, hvordan man kommer i børnehøjde - og få inspiration til gode samtaler med børn, der har mistet. Endelig har bogen specifikke råd til forældre om børn, der har mistet deres far eller mor.

Rikke Høgsted er psykolog og har gennem sit arbejde i Kræftens Bekæmpelse, Forsvaret og Falck Healthcare mødt mange familier, der har mistet en nærtstående.
Autor
Rikke Høgsted
ISBN13
9788799632060
ISBN10
8799632063
Auflage / Jahr
3 / 2019
Verlag
Forlaget Ictus
Seitenzahl
107
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.