Kineseren fra Kaliningrad

Kineseren fra Kaliningrad

Forlaget mellemgaard
9788776300340
197,00 kr
Bruttopreis

 
Winther, den fallerede revisor og spjældkandidat, som er stukket af fra storbyen for at gemme sig væk – og måske endda finde sig selv – på en snoldet campingplads på sin gamle hjemegn, er sur!    Susanne, damebladsskribenten fra øen ude i fjorden, som han er mere end almindelig lummerglad for, fjumser rundt med en anden. Oven i det skal han babysitte sin ven Sommerland, en dødsensfarlig elitesoldat, som – i det store og hele, hvis man ikke tæller kropsdelene alt for nøje – er vendt tilbage fra en uautoriseret mission i Afghanistan, mere bindegal, paranoid og udadreagerende end nogensinde.    Og hvad han ikke ved, er, at de alle tre uforvarende er på kollisionskurs med en psykopatisk russisk lejemorder med kinesiske rødder.   Men ellers ånder alt fred og idyl … sådan da … det er jo Vestjylland … Så hjertelig velkommen tilbage – til falske Krugerrand, sort spildolie,
grydestegt mørbrad, forladte brunkulslejer, hjemmekogt kaliumnitrat, MMA for letvægtere – og en forårsfrisk campingkrimi.        
Uddrag af bogen Skovbunden var dækket med mos og kviste, men ikke nok til at skjule Bennys tunge fodtrin. Alikhan lod ham komme ind på tre skridts afstand, før han snurrede rundt, sprang op og fyrede et spark afsted. Den bløde gummisål ramte Benny i solar plexus og standsede hans løb. Han vaklede to skridt tilbage, mens han klynkede og hev efter vejret. Så løftede han atter hovedet og knyttede næverne, og bag ham sprang William frem for at gribe battet. Han nåede det ikke. Alikhans springskalle hamrede ned over Bennys ansigt, tværede hans skæve næse yderligere ud og kastede ham til jorden, hvor han landede oven på battet. ”Du har slået ham ihjel!” hylede William og standsede usikkert op.           
Om forfatteren Jens Jørgen Hansen, født 1961 nær Varde, cand.scient. fra Aarhus Universitet. Har tidligere udgivet en lang række pseudohistoriske actionbøger, herunder serien Legionæren, men skriver nu hovedsageligt krimier. Kineseren fra Kaliningrad er fjerde bind i krimiserien om Winther og Sommerland, og har som forgængerne Køteren fra Kamtjatka, Knægten fra Kangaamiut og Klatmaleren fra Kiel solid rod i den jyske muld.
Autor
Jens Jørgen Hansen
ISBN13
9788776300340
ISBN10
877630034X
Auflage / Jahr
1 / 2024
Verlag
Forlaget mellemgaard
Seitenzahl
226
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.