Brudstykker

Brudstykker

Hoi Forlag
9788775676040
256,00 kr
Bruttopreis
 
Mens København rystes af et dødsfald og lækning af fortrolige politirapporter, patruljerer civilbetjenten Alex Andersen i byens gader. Hans fortid og samvittighed er som tunge kæder, der trækker ham ned i byens dybe afkroge.   
På Frederiksberg bor revisoren Hjalmar Parviainen. Hans liv er pakket ind i forudsigelighed og faste rutiner. Han plages af flashbacks til sin barndom, og minderne truer med at destabilisere de rammer, han har skabt om sit liv.   
I Rotterdam forsøger Arjen De Vries at opbygge et nyt liv som bilforhandler. Men hans drømme og forhåbninger forvandler sig til mørke - klar til at destruere alt.   BRUDSTYKKER er en krimi, der fletter de tre mænds skæbner sammen. Bogen udforsker de psykiske lidelser, der kan arves eller udvikles gennem livet og stiller spørgsmålet: Hvordan påvirker fortiden vores nutidige eksistens?
BRUDSTYKKER er ikke blot en krimi; den er et spejl, der reflekterer de dybeste lag af den menneskelige psyke og de spor, vi efterlader på vores vej. 
Forfatterbeskrivelse: Katja Ranvits er en dansk forfatter med baggrund i creative writing og pædagogisk psykologi. Hendes passion er at udforske menneskelige relationer og skrive om livets kompleksiteter. Med en skarp iagttagelsesevne og en dyb forståelse for karakterer skaber hun autentiske og rørende historier.
Jes Holtsø er en dansk skuespiller, sanger og forfatter. Han er kendt for sin alsidige karriere inden for film og teater. Hans skrivestil er både humoristisk og dybfølt, og han formår at fange læsernes opmærksomhed med sine karakterdrevne fortællinger.
Autor
Katja Ranvits og Jes Holtsø
ISBN13
9788775676040
ISBN10
8775676044
Auflage / Jahr
1 / 2024
Verlag
Hoi Forlag
Superlux
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.