Kål

Kål

Muusmann forlag
9788785237507
240,00 kr
Bruttopreis
50 supersunde og langtidsholdbare klassikere
 
Ny opdateret udgave af den populære bestsellerbog KÅL, der fejrer 10-års jubilæum.
Kål er en overset superfood. Det er en af de allersundeste grøntsager, der findes, og den bliver til­med dyrket lokalt. Den er også både langtidsholdbar og billig, og så smager kål­ fantastisk og bidrager med skønne farver og sprødhed.
Kål har været en grundsten i den nordiske kost siden vikingetiden og har været afgørende for vores forfædres sundhed. Forskning viser nemlig, at kålens unikke indhold af vitaminer og sundhedsfremmende stoffer er yderst effektivt i forhold til at beskytte mod livsstilssygdomme og forskellige former for kræft. Derfor er der god grund til at skrue op for kålen på tallerkenen.
Bogen indeholder Mette Mølbaks 50 bedste opskrifter med kål. Bogen er en hyldest til kålens gastronomiske mang­foldig­heder og vil med garanti kunne få selv den værste skeptiker til at elske kål.
Om forfatterenMette Mølbak (1978) er madskribent, kogebogsforfatter og redaktør. Hun har siden barndommen elsket mad og har i hele sit voksenliv haft en storpassion for at lave, spise og skrive om mad. Hun er madredaktør på dagbladet Politiken og har tidligere været chefredaktør for magasinet Politiken Mad. Mette bor med sin mand og to børn i København.
Autor
Mette Mølbak
ISBN13
9788785237507
ISBN10
8785237507
Auflage / Jahr
2 / 2025
Verlag
Muusmann Forlag
Seitenzahl
161
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.