• Neu
Lugtetab og Mad

Lugtetab og Mad

MedicDk
9788797587003
86,00 kr
Bruttopreis

 
Denne bog giver læseren værktøjerne til at fremhæve de andre sanser i maden og lave god mad trods et lugtetab. Ved fokus på grundsmage, tekstur og andre sensoriske virkemidler, bliver læseren ført sikkert igennem hvordan maden skal tilberedes og tilsmages.

Bogen er især vigtig for de 15-20% af befolkningen, der lider af nedsat eller manglende lugtesans, der har ofte store konsekvenser for nydelse af mad og evnen til at lave mad.

Opskrifterne i bogen er opbygget således at principperne for madlavning mestres og øjeblikkeligt kan bruges i andre retter. Principperne og opskrifterne er brugt og justeret på vores kokkeskoler for patienter med lugtetab.

Bogen er et samarbejde mellem kokkene Christian Bøjlund og Rasmus Bredahl samt læge og lektor Alexander Wieck Fjældstad fra Flavour Institute (Aarhus Universitet) og Klinik for Lugte- og Smagsforstyrrelser (Øre Næse Halsafdelingen, Regionshospitalet Gødstrup).
Autor
Alexander Wieck Fjældstad, Rasmus Bredahl, Christian Bøjlund
ISBN13
9788797587003
ISBN10
8797587001
Auflage / Jahr
1 / 2025
Verlag
MedicDk
Seitenzahl
81
Bindung
Paperback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.