Den store grundbog om fermentering

Den store grundbog om fermentering

People'sPress
9788775938919
257,00 kr
Bruttopreis

 
Fermentering er trendy, men Aarstiderne har gjort det længe. Her er alle tips, tricks og opskrifter samlet på ét sted.
I 2015 udgav Aarstiderne den første danske bog om fermentering, som på det tidspunkt var under genopdagelse i køkkenerne hos nogle af de mest trendsættende restauranter i Norden, heriblandt Noma. Siden fulgte Fermentering 2.0 og Det fermenterede køkken, og alle tre bøger har nået et stort publikum.
Siden er interessen for fermentering eksploderet, i takt med at madlavningselskere får øjnene op for, hvor nemt og lækker en metode det er til at fordybe smagsoplevelserne i køkkenet, mens holdbarheden forlænges markant med naturlige processer. Men mange tror stadig det er komplekst og tidskrævende, og det er det, Aarstiderne gerne vil gøre op med her, for ALLE KAN FERMENTERE.
Vi har samlet alt det bedste fra de tre fermenteringsbøger i Den store bog om fermentering, en smuk, farverig, grundig, men let tilgængelig kogebog om alt det, der kan skabes hjemme i køkkenet, når fermentering bliver en del af hverdagspaletten.
Autor
Søren Ejlersen
ISBN13
9788775938919
ISBN10
877593891X
Auflage / Jahr
1 / 2024
Verlag
People'sPress
Seitenzahl
340
400
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.