Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
En bog fyldt med spændende opskrifter på mad og drikke fra det gamle Østtyskland (DDR).
Erik Rønholt har siden 1960 rejst utallige gange i det tidligere Østtyskland og smagt meget forskelligartet mad: forretter, hovedretter, desserter og spændende drikke. Der er mange fordomme om østtysk mad. Mange tror, det kun er kartofler, pølser og flæsk, men det er langt fra sandheden.
I "Mine østtyske livretter" støder vi på "Tote Oma", "Windbeutel", "Bismarckbrot" og "Schlappschwanz" og meget andet godt.
Alle opskrifter er lige til at gå til, og bogen er rigt illustreret med fotos af alle retterne.
Erik Rønholt har siden 1960 rejst utallige gange i det tidligere Østtyskland og smagt meget forskelligartet mad: forretter, hovedretter, desserter og spændende drikke. Der er mange fordomme om østtysk mad. Mange tror, det kun er kartofler, pølser og flæsk, men det er langt fra sandheden.
I "Mine østtyske livretter" støder vi på "Tote Oma", "Windbeutel", "Bismarckbrot" og "Schlappschwanz" og meget andet godt.
Alle opskrifter er lige til at gå til, og bogen er rigt illustreret med fotos af alle retterne.
- Autor
- Erik Rønholt
- ISBN13
- 9788797265611
- ISBN10
- 8797265616
- Auflage / Jahr
- 1 / 2020
- Verlag
- Forlaget Cornelia
- Seitenzahl
- 64
- Bindung
- Paperback