Den store airfryerkogebog

Den store airfryerkogebog

Politikens Forlag
9788740092080
129,00 kr
Bruttopreis
Genvejen til sprød og saftig mad

 
Denne kogebog har alle de hurtige retter, man kan tilberede med airfryeren – den superpopulære køkkenmaskine, der anvender luft og mindsker brugen af olie i tilberedning af mad.

Lær alle airfryerens mange muligheder, tips og tricks at kende i denne kogebog, der giver adgang til en verden af skønne måltider til både hverdag og fest. Bogen viser også, hvordan det tilmed er muligt at spare penge, da en airfryer generelt bruger mindre strøm end en almindelig ovn. En airfryer kan bruges til meget andet end at lave pomfritter, der er langt sundere end dem, der har været en tur i frituren. Den kan faktisk tilberede lige netop den mad, man ellers ville bruge sin varmluftovn til. Det bedste er, at den tilbereder maden hurtigere end i en varmluftsovn – med mere smag og mindst lige så sundt som ved andre tilberedningsmetoder. Den cirkulerende varmluft i airfryeren gør, at maden bliver dejlig sprød og samtidig forbliver saftig og god. Fra havregrød til perfekt helstegt kylling. Bogen byder på mere end 100 opskrifter på alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad med kylling, kød og fisk og tilbehør til småretter, snacks og søde fristelser samt bagværk.
Autor
Trude Eide Straume
ISBN13
9788740092080
ISBN10
8740092089
Auflage / Jahr
3 / 2024
Verlag
Politikens Forlag
Seitenzahl
232
Bindung
Paperback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.