RUGBRØDSGLÆDE

RUGBRØDSGLÆDE

Forlaget Trumf
9788798496489
227,00 kr
Bruttopreis
bag lækkert surdejsrugbrød
 
RUGBRØDSGLÆDE er den glæde og ro, der indfinder sig, når du bager og bagefter nyder at spise dit eget vellykkede surdejsrugbrød. Det er nemt og enkelt at bage surdejsrugbrød, når du først ved, hvordan det skal gøres. Men pas på, for du kan blive afhængig af smagen af et hjemmebagt rugbrød fremstillet af gode råvarer.
Surdej er hjertet i al rugbrødsbagning, og i denne bog kan du læse om, hvordan du starter og vedligeholder din egen surdej.
Bogen er baseret på en grundopskrift på rugbrød lavet med fuldkornsrugmel uden tilsætning af hvedemel. Dejen er blød, så den nemt kan røres sammen med en slev. Grundopskriften kan varieres med forskellige kerner, frø og krydderier, så du lærer, hvordan du kan fremstille dit eget yndlingsrugbrød ud fra de råvarer, du godt kan lide.
Denne bog er ikke kun en bagebog; den giver dig også en forståelse af, hvad der sker i en rugbrødsdej, og hvordan dit rugbrød vil lykkes. Desuden giver bogen et indblik i rugbrødets ernæringsmæssige og kulturelle betydning.
-
Denne bog om surdejsbagning er utrolig spændende og faglig velfunderet. Åse er nok den person i Danmark, der har den største viden om kornprodukter, specielt når det drejer sig om rugbrød.
Jørn Ussing Larsen, grundlægger af bageriet Aurion og initiativtager til Kornets Hus.

-
Åse Solvej Hansen er lektor emerita på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Univer­sitet, hvor hun har undervist og forsket i kvalitet af kornprodukter og bælgfrugter gennem mere end 30 år.
Åse er uddannet bromatolog, og har arbejdet på Schulstad Brød, inden hun kom til universitetet.
Åse har udarbejdet lærebogsmateriale om kornprodukter, og som ekspert bliver Åse ofte kontaktet af pressen, når journalister skal skrive artikler om kvalitet af kornprodukter.
Desuden har Åse bidraget med baggrunds­materiale til Kornets Hus — det nye aktivitets- og informationscenter om korn ved Hjørring.
Autor
Åse Solvej Hansen
ISBN13
9788798496489
ISBN10
8798496484
Auflage / Jahr
1 / 2023
Verlag
Forlaget Trumf
Seitenzahl
144
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.