Tapas

Tapas

EC Edition
9788793783577
257,00 kr
Bruttopreis
Klassiske spanske opskrifter

 
Danskerne har taget den spanske tradition med at spise tapas til sig. Mange af os har stået ved en bar i Andalusien og spist de lækreste, farverige og smagfulde små retter og drukket en kold fadøl eller et glas vin til. Tapas er små serveringer, men det er også en kultur og en livsstil, der er umiskendelig spansk.
Tapas varierer fra region til region. I Baskerlandet betegnes tapas som pintxos og er fingermad bestående af brød med noget lækkert ovenpå, og det hele holdes sammen af en tandstikker. Andre steder i Spanien kaldes brød med noget ovenpå, men uden tandstikkeren, for montaditos.
Men uanset om de kaldes tapas, pintxos eller montaditos, så er det den uformelle måde, de serveres og spises på, der gør de her små bidder synonyme med en afslappet og positiv atmosfære omkring det at spise og drikke. Og spanierne har udvidet konceptet med de små retter, så det både er en social begivenhed og en gastronomisk kunstform.
Denne bog indeholder 100 opskrifter på klassiske spanske tapasretter. Udover opskrifter og fotos indeholder bogen en række historier om tapaskultur, spansk vin, verdens bedste skinke, sherry og meget mere.
Per H. Jacobsen er arkitekt, forlægger og autodidakt kok. Han er forfatter til flere kogebøger, vin- og madanmelder og har stor erfaring med og viden om Spanien, spansk kultur, gastronomi og vin.
Autor
Per H. Jacobsen
ISBN13
9788793783577
ISBN10
8793783574
Auflage / Jahr
1 / 2023
Verlag
EC Edition
Seitenzahl
228
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.