Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Vegansk til højbords
Med "Vegansk luksus" byder Morten Bang Olsen velkommen til sit plantebaserede køkken, hvor fantastiske smage og pragtfulde kreationer er i centrum.
Bogen tager det veganske køkken til nye højder og henvender sig både til veganeren, der ønsker at udfordre sig selv, og til madnørden og amatørkokken, der ikke er bange for at tage det veganske køkken til sig. Retterne i "Vegansk luksus" er ikke blot velsmagende, men også harmoniske og æstetiske.
Med bogen får du mere end 90 opskrifter samt en værktøjskasse af tilberednings- og grundteknikker til at lave forskellige olier, syltede, saltede og fermenterede fødevarer samt fonder og saucer.
Morten Bang Olsen er uddannet kok og har arbejdet på anerkendte restauranter som bl.a. AOC, Restaurant Babette og No. 2. I dag er han ansat i en kantine for at have mere tid til familien.
- Autor
- Morten Bang Olsen
- ISBN13
- 9788793590601
- ISBN10
- 8793590601
- Auflage / Jahr
- 1 / 2019
- Verlag
- FADL's Forlag
- Seitenzahl
- 255
- Bindung
- Hardback