Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Mit navn er Yvon Lefeuvre . Jeg er født i Angers ved Loire Frankrig i 1960, hvor jeg fik min kokkeuddannelse på ” Le Vert d´Eau ”en Michelin-stjerne restaurant i 1978.Derfra tog skæbnen mig videre på en gastronomisk rejse til Paris og senere til Danmark hvor jeg bosatte mig i sommeren 1980, og siden da? Ja, det er en lang historie som jeg har dokumentere og som du kan læse om i min bog.
Mit mål med bogen er at formidle min tre vigtigste interesser som er at laver mad, tegne og skrive i et samle værk som arvestykke til min slægtninge og til alle madglade mennesker som beværter gæster, venner og familie.
Som noget nyt og meget utraditionelt har jeg skrevet bogen i hånden, på Dansk.I bogen har jeg noteret 750 opskrifter, lavet 480 tegninger og givet liv til mine erindringer.Hele arbejdet tog mig i ro og mag 4 år og projektet brugte jeg som Art Terapi efter en kræftsygdom i 2016, hvor min smagsløg blev beskadiget.
Gennem en læseværdig gastronomisk bog på 1200 sider vil jeg tage dig med ind i et helt nyt og unik madunivers, aldrig før set.Kom med på en kokkerejse med en særlig fokus på Loiredalen og med 4 årtiers fortællinger ønsker jeg at sprede inspiration og glæde i dit køkken med opskrifter og anekdoter fra komfuret.
Jeg vil give dig lyst til at bruge alle din sanser, din kreativitetet og i form af gode måltider giver lykke videre.
Mit mål med bogen er at formidle min tre vigtigste interesser som er at laver mad, tegne og skrive i et samle værk som arvestykke til min slægtninge og til alle madglade mennesker som beværter gæster, venner og familie.
Som noget nyt og meget utraditionelt har jeg skrevet bogen i hånden, på Dansk.I bogen har jeg noteret 750 opskrifter, lavet 480 tegninger og givet liv til mine erindringer.Hele arbejdet tog mig i ro og mag 4 år og projektet brugte jeg som Art Terapi efter en kræftsygdom i 2016, hvor min smagsløg blev beskadiget.
Gennem en læseværdig gastronomisk bog på 1200 sider vil jeg tage dig med ind i et helt nyt og unik madunivers, aldrig før set.Kom med på en kokkerejse med en særlig fokus på Loiredalen og med 4 årtiers fortællinger ønsker jeg at sprede inspiration og glæde i dit køkken med opskrifter og anekdoter fra komfuret.
Jeg vil give dig lyst til at bruge alle din sanser, din kreativitetet og i form af gode måltider giver lykke videre.
- Autor
- Lefeuvre Yvon
- ISBN13
- 9788797385104
- ISBN10
- 8797385107
- Auflage / Jahr
- 1 / 2023
- Verlag
- Smagserindringer
- Bindung
- Indbundet