DET' HELT VILDT - Vildsvin

DET' HELT VILDT - Vildsvin

A5 Forlag
9788799395521
256,00 kr
Bruttopreis
 
I den tredje kogebog i serien ’DET HELT VILDT’ går vi i kødet på vildsvinet. Alle opskrifter i denne kogebog handler kun om vildsvin og om de mange tilberedningsmuligheder, når vildsvinet kommer i køkkenet. Her er grundige beskrivelser af håndteringen af vildsvinet - fra nedlæggelsen af dyret, hvor vildsvinet skal brækkes og parteres, og til de mange forskellige muligheder for tilberedning af kødet lige fra hverdagsretter til vildtmiddage.
Udkommer også på svensk primo 2023
Autor
Erik Schwærter & Christian Ramsgaard
ISBN13
9788799395521
ISBN10
8799395525
Auflage / Jahr
1 / 2022
Verlag
A5 Forlag
Seitenzahl
164
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.