Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
GRØNTSAGER er en grundbog i grøn madlavning. Den er en guide til dyrkning af grøntsagerne, deres udseende, duft, smag og deres anvendelse i madlavningen. Den er en kogebog, som er fyldt med ubetinget kærlighed til mad med grøntsager, og den giver dig et grøntsagsleksikon, som man ikke har haft før på dansk.
Forfatterne Malte Gaarde Meyenburg, Anders Kvorning og Theis Bothmann tager dig igennem mere end 100 forskellige grøntsager og over 80 forskellige nye og klassiske grøntsagsretter. Bogen indeholder desuden et helt nyt og udvidet sæsonindeks samt udførlige guides til indkøb af grøntsager, hvad der er godt at have i viktualieskabet og en gennemgang af dyrkningsmetoder og deres betydning for både smag og miljø.
Dette er bogen, der lærer dig at dufte og smage dig frem til de bedste grøntsager hos grønthandleren og i supermarkedet og at anvende dem til at tilberede enkle og lækre grønne retter derhjemme.
Malte Gaarde Meyenburg, Anders Kvorning og Theis Bothmann står bag hjemmesiden Planetarisk Kogebog og har tidligere udgivet bogen Vild Fisk.
• Grøntsagsleksikon med over 100 forskellige grøntsager• Over 80 forskellige nye og klassiske grønne retter• Udvidet sæsonkalender, hvor der tages højde for sorter, stadier og dyrkningssteder• Grundige guides til at dufte og smage sig frem til de bedste råvarer
Om forfatterne Theis Bothmann, Anders Kvorning og Malte Gaarde Meyenburg står bag det populære madsite Planetarisk Kogebog, der udvikler klimavenlige madvaner. De har tidligere udgivet kogebogen Vild Fisk, der blev kåret til årets bog af magasinet Gastro i 2021. De tre madelskere kombinerer deres talenter inden for fotografi, tekst og madlavning for at udbrede det grønne køkken på en frisk og velsmagende måde. Foruden kogebøger og websitet planetariskkogebog.dk udgiver de hver måned opskrifter og artikler om mad i Politiken og udvikler opskrifter til grønne måltidskasser.
Forfatterne Malte Gaarde Meyenburg, Anders Kvorning og Theis Bothmann tager dig igennem mere end 100 forskellige grøntsager og over 80 forskellige nye og klassiske grøntsagsretter. Bogen indeholder desuden et helt nyt og udvidet sæsonindeks samt udførlige guides til indkøb af grøntsager, hvad der er godt at have i viktualieskabet og en gennemgang af dyrkningsmetoder og deres betydning for både smag og miljø.
Dette er bogen, der lærer dig at dufte og smage dig frem til de bedste grøntsager hos grønthandleren og i supermarkedet og at anvende dem til at tilberede enkle og lækre grønne retter derhjemme.
Malte Gaarde Meyenburg, Anders Kvorning og Theis Bothmann står bag hjemmesiden Planetarisk Kogebog og har tidligere udgivet bogen Vild Fisk.
• Grøntsagsleksikon med over 100 forskellige grøntsager• Over 80 forskellige nye og klassiske grønne retter• Udvidet sæsonkalender, hvor der tages højde for sorter, stadier og dyrkningssteder• Grundige guides til at dufte og smage sig frem til de bedste råvarer
Om forfatterne Theis Bothmann, Anders Kvorning og Malte Gaarde Meyenburg står bag det populære madsite Planetarisk Kogebog, der udvikler klimavenlige madvaner. De har tidligere udgivet kogebogen Vild Fisk, der blev kåret til årets bog af magasinet Gastro i 2021. De tre madelskere kombinerer deres talenter inden for fotografi, tekst og madlavning for at udbrede det grønne køkken på en frisk og velsmagende måde. Foruden kogebøger og websitet planetariskkogebog.dk udgiver de hver måned opskrifter og artikler om mad i Politiken og udvikler opskrifter til grønne måltidskasser.
- Autor
- Theis Bothmann, Anders Kvorning og Malte Gaarde Meyenburg
- ISBN13
- 9788794258166
- ISBN10
- 8794258166
- Auflage / Jahr
- 1 / 2022
- Verlag
- Muusmann Forlag
- Seitenzahl
- 276
- Bindung
- Indbundet