Your cart
            
            
        
                    Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
            snegle og snurrer, boller og brioche
                    
                    
                    Det er på tide at begynde at lave virkelig godt bagværk igen. Store, lækre, klistrede kager med masser af smovset fyld.
Kageelskeren og topkonditoren Daniel Lindeberg deler ud af sine bedste kneb til at lykkes med kagebagningen, og bogens 45 opskrifter viser, hvor varieret og spændende et udvalg af kager, man kan lave i sit eget køkken.Lær, hvordan du smartest planlægger din kagebagning, og hvordan du på én gang kan bage flere forskellige slags kager af samme dej. Bogen er pædagogisk opdelt i de fem grunddeje: hvededej, vallonsk dej, briochedej, croissantdej og safrandej. Bogen er desuden fuld af tips og tricks.
- Autor
- Daniel Lindeberg
- ISBN13
- 9788740678581
- ISBN10
- 874067858X
- Auflage / Jahr
- 1 / 2022
- Verlag
- Turbine
- Seitenzahl
- 174
- Bindung
- Hardback
 
                        