Ægte glutenfri surdej

Ægte glutenfri surdej

Turbine
9788740677874
214,00 kr
Bruttopreis
opskrifter på brød, tærter og kager bagt helt uden gluten

 

Surdejsbagere åbner butikker i massevis, og blandt hjemmebagere er surdej den største trend. Hvis man som glutenallergiker går rundt i den tro, at man ikke kan være med på vognen, kan man godt tro om igen. Det kan man nemlig. Theresa Vangsøe viser i sin nye bagebog vejen til lækkert brød bagt med surdej – helt og aldeles glutenfrit.

Lækker konsistens, dyb og god smag og et flot udseende er nogle af de ting, som en klassisk surdej giver dit brød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdej kan du opnå samme flotte resultat med dit glutenfri bagværk – smagen er i top, konsistensen helt, som den skal være, og brødet er smukt. Ingen vil tro, der er tale om glutenfri brød.
Bogen indeholder 30 opskrifter og en anvisning til at lære de forskellige glutenfri melsorter at kende. Der er nemlig tale om helt glutenfrit bagværk. Når man køber glutenfrie produkter i dagligvarehandlen, er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder gluten. I Theresa Vangsøes hjemmebageri er det ægte glutenfrit.

Autor
Theresa Vangsøe
ISBN13
9788740677874
ISBN10
8740677877
Auflage / Jahr
1 / 2022
Verlag
Turbine
Seitenzahl
126
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.