Den visionære bager Chad Robertson viser os, hvad der er nyt inden for brødbagning. Med mere end et årtis erfaring fortæller han sine læsere alt det nyeste om korn, mel, surdejsstartere, gæringsteknikker, og omsætter sin viden til banebrydende opskrifter på næringsrige og smagfulde brød i verdensklasse.

 

I BRØDBOG får du 13 grundopskrifter på brødtyper som bl.a.hvedebrød, rugbrød, baguetter, madbrød,  fladbrød, boller, burgere, pizza- og pastadej, vegansk brød, glutenfrit brød og knækbrød. Udover grundopskrifterne er bogen spækket med opskrifter og ideer til, hvordan man kan lave lækre retter med sit hjemmebagte brød.

 

BRØDBOG er til alle, der gerne vil bage med surdej, og er uundværlig for alle dem, der allerede er godt i gang, men gerne vil vide mere om håndværket og videnskaben bag et velbagt brød.

Autor
Chad Robertson
ISBN13
9788727005188
ISBN10
8727005186
Auflage / Jahr
1 / 2022
Verlag
Lindhardt og Ringhof
Seitenzahl
368
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.