Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
sæsonernes danske kager og desserter
SØDE SKAT er med maleren Anna Anchers farveunivers en smuk hyldest til de danske kager og desserter, vi kender og elsker. Plus et par, vi har glemt.
Nærer du også kærlighed til alle de danske kager og desserter, der smager som i gamle dage? Dengang man bagte med æbler, pærer og blommer fra haven og lånte nabokonens opskrift på citronfromage, fordi dén smagte vidunderligt.
Over fire årstidskapitler deler Marie Holm ud af de dejligheder, hun har mødt, smagt og bagt i løbet af et lækkersultent liv. Få opskriften på Maries berømte farmorfastelavnsboller, på risalamanden med rosenvand, de smørskøre medaljer, vandbakkelseskransen med rabarber og geranium, pæretærten over dem alle, en mageløs stikkelsbærmazarin, brunsvigeren tidligere kendt som ”Jyttes fynske brunsviger” og vel nok verdens bedste vaniljekranse. Og andet bevaringsværdigt.
Marie Holm (f. 1978) er madjournalist og kogebogsforfatter og har tidligere skrevet bøgerne Foodie, Budding og andre dirrende desserter, Flere dirrende desserter samt Croque Monsieur, sidstnævnte sammen med Morten Lindberg, med hvem hun lavede morgenradio hver søndag på Radio24syv. Marie skriver freelance for blandt andre Politiken, Gastro og Lækkerier.
Nærer du også kærlighed til alle de danske kager og desserter, der smager som i gamle dage? Dengang man bagte med æbler, pærer og blommer fra haven og lånte nabokonens opskrift på citronfromage, fordi dén smagte vidunderligt.
Over fire årstidskapitler deler Marie Holm ud af de dejligheder, hun har mødt, smagt og bagt i løbet af et lækkersultent liv. Få opskriften på Maries berømte farmorfastelavnsboller, på risalamanden med rosenvand, de smørskøre medaljer, vandbakkelseskransen med rabarber og geranium, pæretærten over dem alle, en mageløs stikkelsbærmazarin, brunsvigeren tidligere kendt som ”Jyttes fynske brunsviger” og vel nok verdens bedste vaniljekranse. Og andet bevaringsværdigt.
Marie Holm (f. 1978) er madjournalist og kogebogsforfatter og har tidligere skrevet bøgerne Foodie, Budding og andre dirrende desserter, Flere dirrende desserter samt Croque Monsieur, sidstnævnte sammen med Morten Lindberg, med hvem hun lavede morgenradio hver søndag på Radio24syv. Marie skriver freelance for blandt andre Politiken, Gastro og Lækkerier.
- Autor
- Marie Holm
- ISBN13
- 9788773390733
- ISBN10
- 8773390739
- Auflage / Jahr
- 1 / 2021
- Verlag
- Forlaget Grønningen 1
Grønningen 1 - Bindung
- Indbundet