Vild fisk

Vild fisk

Muusmann forlag
9788794086301
343,00 kr
Bruttopreis
 
Kogebogen Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre hverdagsretter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed. 15 af Danmarks dygtigste kokke deler deres livretter med fisk i denne bog, der både fungerer som opskriftssamling og opslagsværk. 
90 procent af den fisk, der bliver fanget her i landet, bliver eksporteret, og 80 procent af den fisk, vi spiser, er fanget i udlandet. Den fisk, vi køber i su­permarkedet eller hos fiskehandleren, er ofte flere dage gammel, og især i supermarkederne er udvalget begrænset. Mange danskere har svært ved at spise fisk, og repertoiret på hverdagsopskrifter med fisk kan tælles på én hånd. Håbet er, at denne bog kan være med til at sætte skub i en revolu­tion, når det gælder danskernes fiskekultur. 
Bogen indeholder et leksikon over alle fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand, en oversigt over fangstmetoder og deres betydning for havmiljøet, en grundig indføring i håndterings­ og fileteringsteknik samt 75 enkle op­ skrifter. Opskrifterne er udviklet af nogle af Danmarks dygtigste kokke, bl.a. Claus Meyer, Rosio Sanchez, Kamilla Seidler, Rita Chen, Sheila Avila, Jamie Lee og Matt Orlando.  
Om forfatterne Selskabet Blue Lobster forbinder små lokale fiskere med restauranter og fiskehandlere, og arbejder på den måde for udbredelsen af bære­ dygtigt fangede fisk. Selskabet Barnemad udvikler klimavenlige madopskrifter og arbejder for at ændre vores kostvaner i en retning, der tager hensyn til den planetære sundhed.
Autor
Blue Lobster & Planetarisk Kogebog
ISBN13
9788794086301
ISBN10
8794086301
Auflage / Jahr
1 / 2021
Verlag
Muusmann Forlag
Seitenzahl
296
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.