Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Anderledes, overraskende og fantastiske ting sker, når man tør udfordre det kendte og invitere indenfor. I kogebogen Krydret kogekunst er nogle af Danmarks dygtigste kvindelige kokke og madskribenter inviteret med i køkkenet hos kokkene fra Indvandrer Kvindecentrets socialøkonomiske spiseri, Send Flere Krydderier.
22 skønne kvinder, der med en fælles kærlighed til mad er gået sammen og har krydset smage, dufte, farver og madhåndværk, mens de har lært hinanden bedre at kende undervejs. Et unikt og inspirerende møde, der har ført til nye opskrifter til glæde for dem selv og alle os andre.
Temaet for bogen er netop mødet; mødet mellem kvinder, mødet mellem madkulturer og traditioner og mødet mellem mennesker, hvis faglighed er funderet i passionen for mad.
Bogen er opbygget omkring 10 kapitler, hvor kvinderne parvis skaber lækre og velsmagende retter, mens de taler om mad, smag, ingredienser og måden at sætte dem sammen på. Du møder madtraditioner fra Nordafrika, Balkan, Østafrika, Mellemøsten og Asien og kan blandt meget andet lære at tilberede tabouleh, krydret pakora, friske fatayer med citrus, sød salviete, lassi med amchoor samt søde og salte börek.
Opskrifterne er blevet til i samarbejder mellem: Ditte Ingemann (The Food Club) og Mibera Kiki Katrine Klinken (kok og kogebogsforfatter) og Parveen Bibi Marie Holm (madskribent og kogebogsforfatter) og Shazia Asim Ali Dak Laddaporn (Kiin Kiin) og Hanife Berisha Nadia Mathiesen (Food Fanatic) og Rachida Moufid Anita Klemmesen (Den røde og gule cottage) og Fadimo Nuur Louisa Lorang (madblogger og kogebogsforfatter) og Rothna Begum Trine Hahnemann (Hahnemanns køkkener) og Dalal Khalin Tina Scheftelowitz (kok og kogebogsforfatter) og Ghada Baba NasserCamilla Plum (kok, tv-vært og kogebogsforfatter) og Rahmat Iqbal samt døtrene Asta Plum og Sania Iqbal
Om Send Flere Krydderier Send Flere Krydderier er en socialøkonomisk virksomhed, der har eksisteret siden 2012 under Indvandrer Kvindecentret på Nørrebro. Formålet med virksomheden er at styrke etniske minoritetskvinders mulighed for at komme tættere på arbejdsmarkedet gennem køkkenfalig opkvalificering og ansættelse i Send Flere Krydderier eller andre virksomheder. Send Flere Krydderier har forskellige forretningsområder, herunder et spiseri, cateringvirksomhed samt afholdelse af forskellige events, fx madkurser. Send Flere Krydderier udgav i 2010 deres første kogebog i samarbejde med Claus Meyer. Overskuddet fra salget af bogen vil gå til Send Flere Krydderier.
22 skønne kvinder, der med en fælles kærlighed til mad er gået sammen og har krydset smage, dufte, farver og madhåndværk, mens de har lært hinanden bedre at kende undervejs. Et unikt og inspirerende møde, der har ført til nye opskrifter til glæde for dem selv og alle os andre.
Temaet for bogen er netop mødet; mødet mellem kvinder, mødet mellem madkulturer og traditioner og mødet mellem mennesker, hvis faglighed er funderet i passionen for mad.
Bogen er opbygget omkring 10 kapitler, hvor kvinderne parvis skaber lækre og velsmagende retter, mens de taler om mad, smag, ingredienser og måden at sætte dem sammen på. Du møder madtraditioner fra Nordafrika, Balkan, Østafrika, Mellemøsten og Asien og kan blandt meget andet lære at tilberede tabouleh, krydret pakora, friske fatayer med citrus, sød salviete, lassi med amchoor samt søde og salte börek.
Opskrifterne er blevet til i samarbejder mellem: Ditte Ingemann (The Food Club) og Mibera Kiki Katrine Klinken (kok og kogebogsforfatter) og Parveen Bibi Marie Holm (madskribent og kogebogsforfatter) og Shazia Asim Ali Dak Laddaporn (Kiin Kiin) og Hanife Berisha Nadia Mathiesen (Food Fanatic) og Rachida Moufid Anita Klemmesen (Den røde og gule cottage) og Fadimo Nuur Louisa Lorang (madblogger og kogebogsforfatter) og Rothna Begum Trine Hahnemann (Hahnemanns køkkener) og Dalal Khalin Tina Scheftelowitz (kok og kogebogsforfatter) og Ghada Baba NasserCamilla Plum (kok, tv-vært og kogebogsforfatter) og Rahmat Iqbal samt døtrene Asta Plum og Sania Iqbal
Om Send Flere Krydderier Send Flere Krydderier er en socialøkonomisk virksomhed, der har eksisteret siden 2012 under Indvandrer Kvindecentret på Nørrebro. Formålet med virksomheden er at styrke etniske minoritetskvinders mulighed for at komme tættere på arbejdsmarkedet gennem køkkenfalig opkvalificering og ansættelse i Send Flere Krydderier eller andre virksomheder. Send Flere Krydderier har forskellige forretningsområder, herunder et spiseri, cateringvirksomhed samt afholdelse af forskellige events, fx madkurser. Send Flere Krydderier udgav i 2010 deres første kogebog i samarbejde med Claus Meyer. Overskuddet fra salget af bogen vil gå til Send Flere Krydderier.
- Autor
- Send Flere Krydderier
- ISBN13
- 9788793430389
- ISBN10
- 8793430388
- Auflage / Jahr
- 1 / 2016
- Verlag
- Muusmann Forlag
- Seitenzahl
- 184
- Bindung
- Indbundet