Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Kostvejleder Camilla Clevin viser i opdateret og udvidet 4. oplag af denne bog, hvordan du laver hverdagsmad med antiinflammatoriske ingredienser. Nemme og hurtige opskrifter,
der passer ind i en travl hverdag.
Antiinflammatorisk mad skaber en naturlig balance af næringsstoffer i kroppen. Det optimerer kroppens mulighed for at bekæmpe kronisk inflammation.
Retterne er simple og lavet med få ingredienser, der alle kan købes i ét supermarked.
Opskrifterne er inddelt i tre afsnit, så man kan sammensætte sin mad efter eget ønske. Der er hovedretter, grøntsagsretter og dip.
”Udover at forebygge diabetes og inflammatoriske hudsygdomme som f.eks. psoriasis menes antiinflammatorisk kost endda også at forebygge kræft.”
Tina Holst Larsen, hudlæge
der passer ind i en travl hverdag.
Antiinflammatorisk mad skaber en naturlig balance af næringsstoffer i kroppen. Det optimerer kroppens mulighed for at bekæmpe kronisk inflammation.
Retterne er simple og lavet med få ingredienser, der alle kan købes i ét supermarked.
Opskrifterne er inddelt i tre afsnit, så man kan sammensætte sin mad efter eget ønske. Der er hovedretter, grøntsagsretter og dip.
”Udover at forebygge diabetes og inflammatoriske hudsygdomme som f.eks. psoriasis menes antiinflammatorisk kost endda også at forebygge kræft.”
Tina Holst Larsen, hudlæge
- Autor
- Camilla Clevin
- ISBN13
- 9788793231870
- ISBN10
- 8793231870
- Auflage / Jahr
- 2 / 2020
3 / 2020 - Verlag
- Agama
- Seitenzahl
- 112
- Bindung
- Hardback