Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
En kogebog med 134 opskrifter
Komiker, skuespiller, autodidakt kok og italioano savant Lars Hjortshøj har i mange år tilbragt sine somre med hustru og børn i deres hus i Toscana – og her handler det om mad, mad, mad og atter mad.
Nu udkommer han med sin nye kogebog – en samling af autentiske og gennemførte livretter fra den populære egn. Kogebogen giver med humor, vid og udtalt begejstring en levende indføring i en af verdens mest elskede og respekterede madkulturer. Det er nemt, enkelt og uden dikkedarer, men ikke desto mindre overdådig god mad, der præsenteres fra første til sidste side.
Bogen er en fornøjelse for dem, som endnu ikke er hjemme i det italienske, men også for dem, som bliver ved at vende tilbage til det.
Nu udkommer han med sin nye kogebog – en samling af autentiske og gennemførte livretter fra den populære egn. Kogebogen giver med humor, vid og udtalt begejstring en levende indføring i en af verdens mest elskede og respekterede madkulturer. Det er nemt, enkelt og uden dikkedarer, men ikke desto mindre overdådig god mad, der præsenteres fra første til sidste side.
Bogen er en fornøjelse for dem, som endnu ikke er hjemme i det italienske, men også for dem, som bliver ved at vende tilbage til det.
- Autor
- Lars Hjortshøj
- ISBN13
- 9788771081275
- ISBN10
- 8771081275
- Auflage / Jahr
- 1 / 2014
- Verlag
- People'sPress
- Seitenzahl
- 233
- Bindung
- Indbundet