Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Forførende fransk hverdagsmad
Fransk mad i alle afskygninger har længe været populært i Danmark, og lige nu lader det til, at det franske bistrokøkken igen er i søgelyset. Overalt i København – og i andre storbyer – popper der trendy spisesteder op med fokus på rustik fransk bistromad med et uhøjtideligt og nutidigt twist. Og det er vel egentlig ikke så sært: Det franske bistrokøkken oser nemlig af livsglæde og nydelse.
Her finder man noget så enkelt som en omelet med purløg og en steak frites – og begge dele smager ganske guddommeligt. I kogebogen Mit bistrokøkken afslører forfatteren alle de små hemmeligheder og tricks, der får den franske bistromad til at smage så godt.
Mit bistrokøkken indeholder mere end 50 opskrifter på traditionel fransk hverdagsmad, som kan laves på en halv times tid, såsom tartare de beuf, omelet, steak frites, moules marinieres eller croque madame. Men man finder også en håndfuld dejlige simreretter som kalvekæber, lammegryde eller letsprængt citronkylling. Endelig indeholder bogen et kapitel om lækre franske desserter som crème brûlée og fondant au chocolat.
Opskrifterne er krydret med personlige og historiske anekdoter samt nyttige tips og tricks. Det er ikke svært at lave bistromad i sit eget køkken: Teknikkerne er enkle, ingredienserne er normalt få og tilberedningstiden kort.
Her finder man noget så enkelt som en omelet med purløg og en steak frites – og begge dele smager ganske guddommeligt. I kogebogen Mit bistrokøkken afslører forfatteren alle de små hemmeligheder og tricks, der får den franske bistromad til at smage så godt.
Mit bistrokøkken indeholder mere end 50 opskrifter på traditionel fransk hverdagsmad, som kan laves på en halv times tid, såsom tartare de beuf, omelet, steak frites, moules marinieres eller croque madame. Men man finder også en håndfuld dejlige simreretter som kalvekæber, lammegryde eller letsprængt citronkylling. Endelig indeholder bogen et kapitel om lækre franske desserter som crème brûlée og fondant au chocolat.
Opskrifterne er krydret med personlige og historiske anekdoter samt nyttige tips og tricks. Det er ikke svært at lave bistromad i sit eget køkken: Teknikkerne er enkle, ingredienserne er normalt få og tilberedningstiden kort.
- Autor
- Hélène Wagn
- ISBN13
- 9788792894731
- ISBN10
- 8792894739
- Auflage / Jahr
- 1 / 2014
- Verlag
- Samvirke
- Seitenzahl
- 152
- Bindung
- Indbundet