Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Hvad stiller man op med det helt særlige og dejlige overskudsfænomen, som handler om et bugnende drivhus i sensommeren og efteråret med langt flere chilier og tomater, end man har drømt om? Eller måske bare de glødende bjerge af flammefarvede rigtigt modne tomater, peberfrugter og chilier, som grønthandleren faldbyder i de samme måneder? Svaret er, at de kan konserveres til senere brug.
Camilla Plum giver her sine bedste bud på syltning, tørring, saltning, fermentering og andre metoder, hvor tomater og chilier bliver til de skønneste marmelader, kryddersalte, chutneyer, pickles, saft, sauce og ketchup. Med bogen får du desuden en håndfuld opskrifter på, hvordan du kan bruge dine hjemmelavede syltesager i køkkenet.
Sylt! Tomat Chili er den første i en serie håndbøger, hvor Camilla Plum giver anvisninger til, hvordan man konserverer forskellige råvarer fra drivhuset, haven, grønthandleren, slagteren og den vilde natur.
Titler på vej:
SYLT! ÆBLERSYLT! KRYDDERURTERSYLT! DEN VILDE NATUR Svampe, bær, nødder og urterSYLT! BÆR OG FRUGTSYLT! MÆLK. Ost og surmælk
Camilla Plum giver her sine bedste bud på syltning, tørring, saltning, fermentering og andre metoder, hvor tomater og chilier bliver til de skønneste marmelader, kryddersalte, chutneyer, pickles, saft, sauce og ketchup. Med bogen får du desuden en håndfuld opskrifter på, hvordan du kan bruge dine hjemmelavede syltesager i køkkenet.
Sylt! Tomat Chili er den første i en serie håndbøger, hvor Camilla Plum giver anvisninger til, hvordan man konserverer forskellige råvarer fra drivhuset, haven, grønthandleren, slagteren og den vilde natur.
Titler på vej:
SYLT! ÆBLERSYLT! KRYDDERURTERSYLT! DEN VILDE NATUR Svampe, bær, nødder og urterSYLT! BÆR OG FRUGTSYLT! MÆLK. Ost og surmælk
- Autor
- Camilla Plum
- ISBN13
- 9788776954123
- ISBN10
- 8776954129
- Auflage / Jahr
- 1 / 2015
- Verlag
- Forlaget Vandkunsten
- Seitenzahl
- 144
- Bindung
- Papbog