Nordisk charcuteri

Nordisk charcuteri

Forlaget Vandkunsten
9788776953546
257,00 kr
Bruttopreis

 
I århundreder har man speget, fermenteret, saltet, røget, tørret og syltet kød og fisk for at opnå lang holdbarhed. I dag er holdbarhed ikke nødvendigvis det vigtigste, men smagen og duften man skaber ved brug af de gamle metoder er stadig fantastiske.                                           Nordisk charcuteri er sprængfyldt med opskrifter på skinker, postejer, rilletter, patéer, pølser, rullepølser, røget fisk og kød og meget mere. Opskrifterne kommer fra hele Norden, nogle er gamle, nogle er nye, men i sidste ende stammer de fra en stor fælles europæisk tradition fra Lapland i nord, til Sicilien i syd og England i vest til Baltikum i øst.
Autor
Jens Breinholt Schou
ISBN13
9788776953546
ISBN10
8776953546
Auflage / Jahr
1 / 2016
Verlag
Forlaget Vandkunsten
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.