Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
I århundreder har man speget, fermenteret, saltet, røget, tørret og syltet kød og fisk for at opnå lang holdbarhed. I dag er holdbarhed ikke nødvendigvis det vigtigste, men smagen og duften man skaber ved brug af de gamle metoder er stadig fantastiske. Nordisk charcuteri er sprængfyldt med opskrifter på skinker, postejer, rilletter, patéer, pølser, rullepølser, røget fisk og kød og meget mere. Opskrifterne kommer fra hele Norden, nogle er gamle, nogle er nye, men i sidste ende stammer de fra en stor fælles europæisk tradition fra Lapland i nord, til Sicilien i syd og England i vest til Baltikum i øst.
- Autor
- Jens Breinholt Schou
- ISBN13
- 9788776953546
- ISBN10
- 8776953546
- Auflage / Jahr
- 1 / 2016
- Verlag
- Forlaget Vandkunsten
- Bindung
- Indbundet