Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Nemt og lækkert. Moderne simremad. Og et stort kapitel om at bage fantastiske brød i stegeso.
Stegeso; römertopf; cocotte; casollette; marmite - kært barn har mange navne!
Måltiderne fra en stegeso er rekord-møre og saftige; for det hele bliver jo kogt og stegt i egen saft.
Verdens nemmeste; mest møre og saftige mad kommer fra en stegeso. Lad den snurre i ovnen med gode råvarer og nyd de herlige aromaer; der breder sig.
Et minimum af forarbejde og meget lidt opvask er en bonus.
Fra det gamle Ægypten, over etruskerne og romerne op til gallerne i Frankrignbsp; samt middelalderens Tyskland og Danmark – alle steder har man tilberedt mad under låg i ovnen; og princippet i madlavningen er stort set det samme som for tusinder af år siden.
- Autor
- Anders Grøndahl;Hanne Birgitte Grøndahl
- ISBN13
- 9788717043619
- ISBN10
- 8717043619
- Auflage / Jahr
- 1 / 2013
- Verlag
- Gyldendal
- Seitenzahl
- 96
- Bindung
- Indbundet