RAW

RAW

Forlaget mellemgaard
9788772183107
129,00 kr
Bruttopreis
 
Denne bog er til dig, der vil spise næringsrigtigt og RAW   
Bogen indeholder 59 sunde og smagfulde opskrifter på både forretter, hovedretter, desserter, juicer og tilbehør.    Energiberegninger og oversigt over indhold af makronæringsstoffer.    
Om forfatterneAndreas Hardrup er uddannet kok fra Restaurant The Italian, og har siden 2012, hvor han fik sin kokkehue, arbejdet flere steder i restaurationsbranchen, herunder på den tidligere raw food- restaurant Firefly på Nørrebro i København. Med en stor passion for madlavning og særligt for friske råvarer har Andreas skabt bogen RAW. 
Charlotte T. Frobenius er uddannet Ph.D. fra Københavns Universitet. Siden hun var et barn, har hun forfattet flere skriverier og udforsket sine grafiske og illustrative evner. Efter at have opnået sin Ph.D.- grad debuterede Charlotte som forfatter. Senere har hun stiftet FrobbieStories, hvorfra hun arbejder selvstændigt som forfatter, grafiker og illustrator.       
Klaus Frobenius er uddannet statsautoriseret klinisk diætist og praktiserer i dag i sin egen klinik i København. Klaus er stor fortaler for, at sund mad ikke skal være for kompliceret, men netop overkommelig for alle i en travl hverdag. Klaus har bidraget til flere opskriftsbøger, herunder RAW.  
Autor
Andreas Hardrup, Charlotte T. Frobenius, Klaus Frobenius
ISBN13
9788772183107
ISBN10
8772183101
Auflage / Jahr
1 / 2019
Verlag
Forlaget mellemgaard
Seitenzahl
126
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.