Green Kitchen derhjemme

Green Kitchen derhjemme

Politikens Forlag
9788740040265
257,00 kr
Bruttopreis

 
Der er både de hurtige, lækre ting, der passer til en travl hverdag, og lidt mere avancerede weekendretter, der også kan serveres til festlige lejligheder. Alt sammen sund mad, som mætter og får en til at føle sig fantastisk tilpas.

Opskrifterne er lette at bruge: Det er nemt at få overblik over, hvor lang tid det tager at lave maden, og der er masser af ekstra tips undervejs. Basisretter som hjemmelavet tomatsauce, rismelspandekager og nemme linser fungerer som en slags byggeklodser til andre fantastiske hverdagsmåltider. Weekendretterne kræver lidt mere tid, men er alligevel dejligt ukomplicerede; fra blomkålsfish & chips til en mættende festlasagne med citron og ricotta og luftige, bagte doughnuts.

Med fotos, der får tænderne til at løbe i vand og små personlige anekdoter, sætter Green Kitchen derhjemme en ny standard for moderne og inspirerende, vegetarisk, vegansk og glutenfri mad. Dette er en kogebog, man vil bruge igen og igen.
Autor
David Frenkiel & Luise Vindahl
ISBN13
9788740040265
ISBN10
8740040267
Auflage / Jahr
1 / 2018
Verlag
Politikens Forlag
Seitenzahl
256
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.