Meyers pølsemageri

Meyers pølsemageri

Lindhardt og Ringhof
9788711509791
257,00 kr
Bruttopreis

 

Lær at lave verdens bedste hotdogs helt fra bunden, og nyd smagen af saftige hjemmestoppede pølser direkte fra grillen. Eller gå et skridt videre til italienske salumi og nduja, franske saucissons secs, spanske chorizos eller øl- og spegepølser fra hjemlige, sønderjyske himmelstrøg.

MEYERS PØLSEMAGERI giver dig mulighed for at prøve kræfter med dette gamle og specialiserede madhåndværki dit eget køkken. Bogen rummer 80 opskrifter fulde af velsmag og alle de tips og tricks, der skal til for atstyre kødhakker, pølsestopper, grill og pande med sikker hånd.

Claus Meyer har skrevet bogens forord, og resten af vejen er du i godt og sikkert selskab med Erik Lautrup-Nielsen, manden bag de populære pølsekurser i Meyers Madhus.

Autor
Meyers Madhus
ISBN13
9788711509791
ISBN10
8711509791
Auflage / Jahr
1 / 2016
Verlag
Lindhardt og Ringhof
Seitenzahl
208
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.