Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Gelato, sorbet, stracciatella, pistacie, fiordilatte, fiordifragola ... findes der på noget sprog smukkere ord? Is er måske den bedste opfindelse i hele verden, og i Italien laver de den bedst. Med bogen her i hånden kan du lære at lave alle de bedste italienske opskrifter.
Siden 2014 har Angelo og Hanna drevet Gelato Scarfó i Stockholm, hvor de dagligt producerer gelato af de bedste råvarer. Mælk og bær fra Sverige, citron, nødder og chokolade fra Italien. Resultatet er helt ud over det sædvanlige, og i Gelato deler de 30 af deres bedste opskrifter med læseren, der kan afprøve hjemmelavet pistaciegelato, jordbærsorbet, gianduja og meget mere. MUMS!- Autor
- Hanna og Angelo Scarfó
- ISBN13
- 9788740663686
- ISBN10
- 874066368X
- Auflage / Jahr
- 1 / 2020
- Verlag
- Turbine
- Seitenzahl
- 128
- Bindung
- Hæftet