Sous vide og grill er et makkerpar, som ganske enkelt får det bedste frem i mad. Sous vide-tilberedningen sikrer en perfekt konsistens og smag, mens grilningen giver den optimale stegeskorpe. I Grill bedre med sous vide får du tips og tricks og en stribe lækre grillretter, der viser det store potentiale i kombinationen af sous vide og grill.
Grillretterne går fra de helt enkle hverdagsretter, som grillspyd med kylling og asparges eller farserede porrer, over klassikere som pulled pork og brisket til gæsteretter som højreb eller kirsebærmarinerede oksehaler.
Grillmaden er spækket med smag fra marinader som ponzu, hoisinsovs og kirsebærsovs – alle fremstillet sous vide.
Til grillmad hører dips, og bogen giver dig opskrifter på en række dips fra den klassiske ketchup over ostesovsen med parmesan til den krydrede butternut squash-dip.
Endelig præsenteres du for sommersaft til børnene, drinks til forældrene og meget mere, alt sammen lavet sous vide for optimal smagsmæssig udnyttelse af råvarerne.
- Autor
- Peter Friehling
- ISBN13
- 9788740655889
- ISBN10
- 8740655881
- Auflage / Jahr
- 1 / 2019
- Verlag
- Turbine
- Seitenzahl
- 136
- Bindung
- Hardback