RABARBER

RABARBER

Koustrup & Co.
9788793159860
85,00 kr
Bruttopreis
Historie, dyrkning og anvendelse

 
Pocketudgave af den nu udsolgte Smagen af rabarber, der udkom første gang i 2015
Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden. I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter.
I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse. Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarbersmage. 
Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør. 
Autor
INGER VAABEN
ISBN13
9788793159860
ISBN10
8793159862
Auflage / Jahr
1 / 2023
Verlag
Koustrup & Co.
Seitenzahl
96
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.