Kongelige, kloge og kendte hunde

Kongelige, kloge og kendte hunde

FADL's Forlag
9788793590762
56,00 kr
Bruttopreis

 
Vi kalder ofte hunden for menneskets bedste ven. Hunde kan dog være meget mere end det. De kan være statussymboler, kollegaer, royale, film- og tv-personligheder samt stjerner på de sociale medier. 
Der findes mange unikke hunde i verden, og i en ny forunderlig bog fortæller Gitte Kjær om ekstraordinære hunde fra verdenshistorien og frem til i dag. Hunde der har markeret sig på en betydelig måde eller sat deres aftryk gennem historien. 
Bogen hedder ”Kongelige, kloge og kendte hunde”. Der tages afsæt i forskellige historier om hunde. Det kan være royale hunde, der har sat små og store poteaftryk på kongelige familier eller hunde der har skabt særstatus for dem selv og deres kendte ejermand. 
”Kongelige, kloge og kendte hunde” gør dig klogere på de skæve, skøre og spændende historier der gemmer sig i hundenes univers. Læs f.eks. om: Hunden der fangede Osama Bin Laden; Pavens lille tæve; Wagners sære hunde; Christian VIIs gigantiske grand danois; Rumhvalpen Pushinka og mange flere. 
Om forfatterenGitte Kjær er journalist og har været redaktør på Børsen i flere år. Hun er hundeelsker og har stor interesse i at fortælle om de firebenede dyr. 
Autor
Gitte Kjær
ISBN13
9788793590762
ISBN10
8793590768
Auflage / Jahr
1 / 2019
Verlag
FADL's Forlag
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.