Veganer på deltid

Veganer på deltid

Hovedland
9788770706834
214,00 kr
Bruttopreis
trin for trin guide - argumenter langs plantevejen

 
Når tiderne skifter, bliver vi nødt til at tage skeen i en anden hånd. Nu udgiver Lene Hansson en bog, som har været ventet længe, en bog om hendes egen kostomlægning. En omlægning, både af hensyn til miljøet og folkesundheden.For mange er det svært og urealistisk at foretage en konsekvent kostomlægning til vegetarisk og vegansk kost. Derfor titlen: Veganer på deltid.
Det handler om spisevaner, men det handler også om immunforsvaret, og om virus, miljø og sundhed, Og selv om der er både for og imod, at vi skærer ned på bl.a. kød, så er en ting helt sikkert; man får et bedre helbred, fordøjelse og psyke, af at spise en mere plantebaseret kost, siger Lene Hansson,
”Når jeg gennem årene har spurgt folk, om de kunne forestille sig at blive veganere, siger de for det meste ”nej.” …Så tænker de sig lidt om, og så svarer de ofte, ”jo hvis det var et par dage om ugen.”
Det er bogen til disse – mange, mange mennesker, Lene Hansson har skrevet.
Ved at leve vegetarisk og siden vegansk, opdagede Lene Hansson, at hun blev fri for en række sygdomme, der havde plaget hende i mange år, såsom irritabel tarm, allergi, astma, eksem, leddegigt og overvægt. Det er baggrunden for Lene Hanssons Veganer på deltid, en fremkommelig opskrift på "en trin for trin" livsstilsbog. 
Autor
Lene Hansson
ISBN13
9788770706834
ISBN10
8770706832
Auflage / Jahr
1 / 2020
Verlag
Hovedland
Seitenzahl
188
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.