Motivation

Motivation

FADL's Forlag
9788777497711
98,00 kr
Bruttopreis
Nå i mål med din træning

 

Motivation fra FADL’s Forlag er   et  produkt af samspillet mellem idrætsudøverens, præstationscoachens og behandlerens perspektiv. De har hver især masser af erfaring fra livet, karrieren og professionelle forløb.  

Bogens forfattere deler ud af erfaringer og viden, som kan hjælpe enhver med at øge motivationen til træning og til at nå sine mål. Motivation vil altid komme og gå, og derfor er det vigtigt med gode råd og værktøjer at tage fat i, når man har brug for at komme i gang igen.  

Læseren får indblik i de processer, der er afgørende for at nå i mål, hvad end det bare er at komme i gang og fastholde den gode rytme eller om det er at forbedre sig selv på den ene eller anden måde.  

Motivation er skrevet af Nicklas Pyrdol (sportspsykologisk konsulent og del af Team Danmarks netværk), Brian Overkær (fysioterapeut, konceptudvikler og foredragsholder) og Henning Langberg (professor ved Københavns Universitet), der tilsammen har mere end 50 års erfaring med fysisk aktivitet, motivation og projektledelse.

Autor
Nicklas Pyrdol, Brian Overkær og Henning Langberg
ISBN13
9788777497711
ISBN10
8777497716
Auflage / Jahr
1 / 2015
Verlag
FADL's Forlag
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.