Bryllupsguide

Bryllupsguide

Frydenlund
9788771183764
257,00 kr
Bruttopreis
sådan planlægger I jeres drømmebryllup

 
Sådan gør du ønskebrylluppet til virkelighed! Mie Münster-Swendsen er erfaren bryllupsarrangør, og i denne bog hjælper hun brudepar til at finde hoved og hale i bryllupsplanlægningen.

Det er jeres livs fest, så drømmebrylluppet skal selvfølgelig være perfekt. Men vejen kan synes både forvirrende og frustrerende, når der skal holdes styr på de mange tråde og dele – det tager lidt af forventningsglæden.

Med denne bog får I værktøjerne til at forberede den store dag, så I undgår at ligge søvnløse og bekymre jer om detaljerne. I har styr på det, for alt er gennemgået, aftalt og skrevet ned.

Bogen fokuserer ikke så meget på blomsternes farve, den fokuserer mere på at give jer en komplet køreplan, der vil resultere i det perfekte bryllup ud fra jeres specifikke ønsker.

Guiden er en kon­kret håndsrækning med huskelister og ABC’er til brylluppets forskellige dele med kapitler som:Tidsplan, tjekliste og budgetInspirationWow-faktorVielseFeststed og overnatningInvitationerFotograferingMusikBrudens tøjVielsesringeBrudgommens tøjÆgteskabserklæring og prøvelsesattestMad og drikkeStyling og accessoriesOg meget mere.Bogen kan læses fra ende til anden, bruges som opslagsværk eller som det grundlæggende værktøj i planlægningen.

Mie Münster-Swendsen er indehaver af eventbureauet The Main Event. Mie begyndte som fest- og bryllupsarrangør i 2010 og har siden da været i kontakt med rigtigt mange brudepar, som har haft brug for hjælp og rådgivning i den ene eller anden udformning. Mie hjælper brudepar med at få opfyldt deres store drøm om det perfekte bryllup. 
Autor
Mie Münster-Swendsen
ISBN13
9788771183764
ISBN10
8771183760
Auflage / Jahr
1 / 2015
Verlag
Frydenlund
Seitenzahl
223
Bindung
Indbundet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.