Lær at tyde drømme

Lær at tyde drømme

Forlaget mellemgaard
9788775755608
146,00 kr
Bruttopreis
Trin for trin-vejledning til at forstå dine egne drømme
 
Der er stor interesse for drømmetydning, men det er ikke lige meget, hvordan man finder frem til meningen i en drøm. Rigtig drømmetydning søger at forbinde det daglige med drømmen, og omvendt at forbinde drømmen med dagligdagen. En drøm skal forstås i den rette sammenhæng. Det er en bevægelse fra begge sider, dag og nat, indtil det falder i hak med hinanden, og der opstår en forbindelse til det, som drømmen handler om. Efter dagen og drømmebillederne er forbundet, formuleres en visuel metafor, hvor man sætter ord på billederne, så det bliver til sprog. Metoden er udviklet af drømmeforskeren Montague Ullman. Drømme er et billedsprog, hvor vi udtrykker vore følelser. Følelserne afklares i drømmesituationer, hvor det bliver tydeligt. Drømmene kan bruges til at forstå sig selv dybere og få kontakt med, hvad man føler inderst inde. Om natten drømmer vi følelsen. Vi kan drømme om store bølger, der flyder ind og strømmer op omkring os. Det er overvældende, men det er følelsen, der overvælder os, ikke en bølge. Drømmen er et billede på noget, der er på den måde.       
Uddrag af bogen En drøm handler om noget, den vil udtrykke. Ved selve drømmetydningen forsøger man at forbinde dagen før med drømmen, og omvendt at forbinde drømmen med dagen før. Det er en bevægelse fra begge sider, indtil det falder i hak med hinanden. Når man opdager, hvad drømmen handler om, kommer indsigten i drømmen. Efter dagen og billederne er udforsket, formuleres en visuel metafor, idet man sætter ord på billederne, så det bliver til sprog.         
Om forfatteren Peter Folmer Sørensen er autoriseret psykolog. Han har blandt andet arbejdet med psykiatri og ægteskabsrådgivning. Drømme har indgået i hans praksis med klienter gennem mere end 20 år. Der er påvist effekt af arbejde med egne drømme. Når man spørger drømmeren selv, bliver tolkninger bekræftet, og man står derfor på mere sikker grund.
Autor
Peter Folmer Sørensen
ISBN13
9788775755608
ISBN10
8775755602
Auflage / Jahr
1 / 2022
Verlag
Forlaget mellemgaard
Seitenzahl
134
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.