Generationsskifte og omstrukturering

Generationsskifte og omstrukturering

Djøf Forlag
9788757457117
921,00 kr
Bruttopreis
det skatteretlige grundlag

 
Generationsskifte og omstrukturering – det skatteretlige grundlag omhandler særligt det skatteretlige grundlag i forbindelse med generationsskifte og omstrukturering af erhvervsvirksomheder. Særligt har bogen sigte på overdragelse af virksomheder eller kapitalandele med skattemæssig succession til familiekredsen samt til medarbejdere samt omstrukturering i forbindelse med tilrettelæggelse af et generationsskifte. Bogen behandler i forbindelse skattefrie virksomhedsomdannelser, aktieombytning, spaltning, fusion og tilførsel af aktiver.
Bogen, der hermed foreligger i en ny, revideret 7. udgave, omfatter nyeste relevante lovgivning og praksis inden for de nævnte områder, herunder afgørelser fra SKAT, Skatterådet, Landsskatteretten, domstolene og EU-domstolen. Generationsskifte og omstrukturering indgår som pensum ved en række uddannelsesinstitutioner, men henvender sig også til revisorer og advokater, der har behov for at få et overblik over det skatteretlige grundlag i forbindelse med generationsskifte og omstrukturering. 
Forfatteren er advokat og beskæftiger sig med generationsskifte og omstrukturering. Hun har endvidere gennem en årrække undervist studerende samt advokater og revisorer inden for området.
Autor
Birgitte Sølvkær Olesen
ISBN13
9788757457117
ISBN10
8757457115
Auflage / Jahr
7 / 2023
Verlag
Djøf Forlag
Seitenzahl
390
402
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.