Opgør med byggekulturen

Opgør med byggekulturen

Hovedland
9788770706766
257,00 kr
Bruttopreis

 
Byernes nye boligområder vender ryggen til fællesskaberne. De har umenneskelige dimensioner, de patroniserer, anonymiserer og uniformerer husstandene. De undsiger fuldstændig demokratiet for i stedet at demonstrere en kvælende pengemagt styret af meget få – højt hævet over landets borgere.  
Med det som udgangspunkt viser Niels Barretts bog "Opgør med byggekulturen" en ny måde at producere og anbringe huse på, en måde som halverer priserne, afskaffer forstæderne og giver plads til alle på mindre areal og i en ”rigtig” by.  
I ord og billeder beskriver arkitekt og ph.d. Niels Barrett, hvordan en ændring fra byggeri til gennemført industrialiseret produktion kan give overkommelige boliger til alle i virkeligt attraktive bymiljøer. ”Det lyder måske som en drøm, men det kan lade sig gøre. Vi bør bygge, så vi dyrker fællesskabet i samfundet, i menneskevenlige dimensioner og til priser, som mange flere har råd til at betale", siger Niels Barrett, der i sin bog dokumenterer, hvordan drømmen kan realisereres. 
Opgør med byggekulturen er gennemillustreret med fotografisk eksempelmateriale og med (arkitekt)tegnede modelfigurer. Bogen henvender sig til folk beskæftiget i byggekulturen, men er også et et konstruktivt indlæg i debatten om byer og boligkvalitet – og fællesskab.
Autor
Niels Barrett
ISBN13
9788770706766
ISBN10
877070676X
Auflage / Jahr
1 / 2019
Verlag
Hovedland
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.