Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:1. Kvalitet og holdbarhed2. Emballage3. Kuldeteknologi4. Køling5. Frysning
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:1. Kvalitet og holdbarhed2. Emballage3. Kuldeteknologi4. Køling5. Frysning
- Autor
- Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
- ISBN13
- 9788791319198
- ISBN10
- 8791319196
- Auflage / Jahr
- 2 / 2004
- Verlag
- DSR Forlag
- Seitenzahl
- 341
- Bindung
- Hæftet