Lille Peter Edderkrop

Lille Peter Edderkrop

Straarup & Co
9788770188166
223,00 kr
Bruttopreis

 
“Lille Peter Edderkop kravled’ op ad muren …”De fleste børn og voksne i Danmark kan samles om både sangen og fagterne.Men historien om Lille Peter Edderkop kan meget mere.For hvordan føles regnen, som Peter igen og igen får på kroppen, egentlig?Hvordan kan man lave et kæmpe edderkoppespind på gulvet,og hvordan foregår edderkoppefangeleg?
Denne bog er fyldt med lege, som alle tager udgangspunkt i den kendtebørnesang Lille Peter Edderkop. Brug den som inspiration til en eftermiddagsaktivitet i børnehaven; som et udgangspunkt for et længeretemaforløb, eller lad den ligge fremme, så børnene selv kan gå på opdagelse i legene.
Alle legene får følgeskab af faglige og pædagogiske kommentarer for at give både børn og voksne fuldt udbytte af legene. Desuden beskrives det i bogens indledning, hvordan man kan arbejde med børnenes motorik og sanser samt med den styrkede pædagogiske læreplan og de seks læreplanstemaer.
Bogen er skrevet af de fire rytmikpædagoger Anne Hussmann, Victor Dickers-Eisner, Sarah Szinay og Pernille Germansen, der tilsammen udgør Rytmikbanditterne.
Autor
Anne Hussmann, Victor Dickers-Eisner, Sarah Szinay og Pernille Germansen
ISBN13
9788770188166
ISBN10
8770188165
Auflage / Jahr
1 / 2020
Verlag
Straarup & Co
Seitenzahl
42
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.