Super-Frank er babysitter

Super-Frank er babysitter

Turbine
9788743603504
334,00 kr
Bruttopreis

 

Mød Super-Frank! Verdens cooleste superhelt! 

Eller måske faktisk ikke så cool. Og heller ikke så helteagtig. Faktisk går det som regel galt for Super-Frank, som løser meget små problemer med meget store virkemidler (lidt som at skyde gråspurve med kanoner). Super-Frank er en ny og letlæst sjov serie, med masser af illustrationer og med action fra første side. 
I Super-Frank er babysitter skal Frank passe sin lillebror, Max. Det går supergodt, lige indtil Frank begynder at forestille sig alle de farer, der lurer. For eksempel kødædende planter, morder-robotter, ninjaer og legoklodser. Det er en sag for Super-Frank! Hvad kan gå galt? I sit ivrige forsøg på at sikre huset lykkes det ham at låse sig selv ude af lejligheden, sprænge køkkenet i luften og sende sin lillebror ud i stratosfæren i en oppustelig dragt. Heldigvis når Frank at rydde op, inden mor og far vender tilbage. I hvert fald næste ... 
Norske Mats Eldøen er skuespiller, improvisator og teaterchef. Han er kendt fra norsk TV og har medvirket i en række film for både voksne og børn. Therese G. Eide er tegner og illustrator, kendt for blandt andet stribeserien Intet nyt fra hjemmefronten.
Autor
Mats Eldøen
ISBN13
9788743603504
ISBN10
8743603505
Auflage / Jahr
1 / 2024
Verlag
Turbine
Seitenzahl
64
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.