Dyregårdem

Dyregårdem

Straarup & Co
9788776271497
193,00 kr
Bruttopreis

 
Alle dyr er lige, men nogle dyrer mere lige end andre.
Dyrene på gården gør oprør og overtager magten. De er lykkelige over deres nye frihed. I spidsen står nu de kloge grise. Vil det lykkes dyrene at drive gården? Eller vil nye farer sætte en stopper for deres lykke?
Da Dyregården (Animal Farm) blev udgivet i 1945, blev den hurtigt populær og har været berømt lige siden. En af bogens styrker er, at den kan læses på flere planer og underholde læsere i alle aldre. På ét plan har vi den fantasifulde fortælling om dyr, der taler og tænker som mennesker. Men historien er også en fabel. Det betyder, at dyrene er gjort menneskelige for at lære os en vigtig lektie om livet.
Dyregården er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Historien er genfortalt af Tony Evans og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.
Letlæste klassikere har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.
Autor
George Orwell, Tony Evans
ISBN13
9788776271497
ISBN10
8776271498
Auflage / Jahr
1 / 2024
Verlag
Straarup & Co
Seitenzahl
58
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.