Prinsessen og troldungen

Prinsessen og troldungen

Vild Maskine
9788772431833
34,00 kr
Bruttopreis

 
Det er ikke altid lige let at være storesøster. Faktisk kan det være helt forfærdeligt. ALTID skal man gøre alting. ALDRIG får man lige så fine gaver som den lille. ALLE ens ting bliver ødelagt. Og ens forældre tager sig HELE TIDEN kun af den lille unge.
Sådan er det også for den helt utroligt søde og kønne prinsesse her i bogen. En dag er der pludselig dukket en rædsom troldunge op derhjemme. Og intet er som før.
I denne både barske og humoristiske fortælling, der er gennemillustreret af forfatteren selv, tager storesøster hånd om problemet og skaffer troldungen af vejen i den sorte nat, og først da prinsessen selv lærer frygten at kende, forliger hun sig med troldungen, og de forenes i knus og smækkys.

"Lene Langkow Saak er en ung sprælsk debutant, der med stort talent både kan tegne og skrive (...) En herlig symbiose af noget legende let, noget herligt konsekvent og en fin ironi." Eva Glistrup, Berlingske 

"En bog for alle arme storesøstre - og hvilken flot debut af Lene Langkow Saaek! Det gyser helt ned i maven! (...) Der er masser af befriende humor i bogen, der bevæger sig på kanten af det mere crazy. God til oplæsning. God til forældre. Og til 4-7 årige storesøstre/brødre." Dansk BiblioteksCenter, materialevurdering
Autor
Lene Langkow Saaek
ISBN13
9788772431833
ISBN10
8772431830
Auflage / Jahr
1 / 1998
Verlag
Vild Maskine
Seitenzahl
44
Bindung
Indbundet

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...

Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.