Begribe og gøre

Begribe og gøre

Frydenlund Academic
9788771189254
303,00 kr
Bruttopreis
 
Begribe og gøre gør status over den aktuelle forskning og praksis på landets professionshøjskoler. Temaerne er innovation og entreprenørskab i relation til uddannelsesudvikling og velfærdsinnovation. 

Forfatterne tegner et billede af de metoder, teorier, begreber og problemstillinger, der er i spil. Gennem baggrundsviden, overblik og refleksion indbyder de til en fortsat udvikling af feltet. 

Begribe og gøre er en tværfaglig lærebog, der kan indgå i de forskellige professionsuddannelsers implementering af innovation og entreprenørskab i både uddannelsesdidaktikken og i udvikling af innovativ professionsfaglighed. Den kan også læses af aktive professionsudøvere, der kan bruge bogen i forbindelse med forståelse og håndtering af nogle af de udfordringer, de møder i udøvelsen af deres profession, og som kalder på innovative og entreprenørielle indsatser.

Jonas Sprogøe er ph.d. og indehaver af konsulentfirmaet Bedre Praksis. Helle M. Davidsen er ph.d. og forsknings- og udviklingschef ved VIA University College. Jens Boelsmand er projektleder med fokus på innovation og entreprenørskab i professionssammenhæng i UCN’s forsknings- og udviklingsprogram.
Autor
Jonas Sprogøe, Helle M. Davidsen og Jens Boelsmand
ISBN13
9788771189254
ISBN10
8771189254
Auflage / Jahr
1 / 2018
Verlag
Frydenlund Academic
Seitenzahl
318
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.