Your cart
Es gibt keine Artikel mehr in Ihrem Warenkorb
Vi forældre er tilbøjelige til at mene, at vores børns smag står i vejen for det, som vi gerne vil have dem til at spise. Men vi kan også betragte børns smag som en ressource. Børn som voksne har en helt unik evne til at smage. Smagen har medvirket til at udvikle os til det klogeste dyr på kloden og giver os mulighed for at opleve et af menneskedyrets højeste ønsker: nydelse.
Formålet med bogen er at hjælpe forældre til at forstå deres børns smag og valg og fravalg af mad. Forfatterne beskriver, hvordan vi mennesker, og især børn, smager, fordi smag i relation til sundhed, kræsenhed, måltider og livet som sådan fylder enormt meget i vores og børnenes hverdag.
- Autor
- Mikael Schneider;Eva Rymann
- ISBN13
- 9788702257120
- ISBN10
- 8702257120
- Auflage / Jahr
- 1 / 2018
- Verlag
- Gyldendal
- Seitenzahl
- 152
- Bindung
- Indbundet