Samtalekort til Udviklende øjeblikke

Samtalekort til Udviklende øjeblikke

Akademisk Forlag
9788750054511
334,00 kr
Bruttopreis

 

Samtalekortene er et supplerende redskab til bogen Udviklende øjeblikke. Boksen indeholder 19 samtalekort om tilknytning og udvikling, som kan anvendes i trivselssamtaler med forældre eller til refleksion i personalegruppen eller i studiesammenhæng.

Kortene beskriver i oversigtsform en række udfordringer hos barnet og giver konkrete forslag til, hvordan hhv. forældrene og det pædagogiske personale bedst støtter barnet i at komme i god trivsel.

I bogen Udviklende øjeblikke beskriver Rikke Yde Tordrup langt mere indgående, hvilke tegn der kan være på, at et barn er i udviklingsvanskeligheder, og kortene bør derfor anvendes sammen med bogen.

Boksen indeholder følgende samtalekort:

Det trygt tilknyttede barn Det utrygt afvisende barn Det utrygt klyngende tilknyttede barn Det ambivalent tilknyttede barn Det desorganiseret tilknyttede barn Det gryende selv (sanser og motorik) Det gryende selv (arousalregulering) Det gryende selv (smerteregulering) Selvhandling Selvaffektivitet Selvsammenhæng Selvhistorie Social kontakt Perspektivtagning Mentalisering Det verbale selv Det narrative selv (livshistorie) Det narrative selv (præferencer) Sterns udviklingsplan og oversigt over relateringsdomæner

 

Autor
Rikke Yde Tordrup
ISBN13
9788750054511
ISBN10
8750054511
Auflage / Jahr
1 / 2019
Verlag
Akademisk Forlag
Bindung
Ukendt
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.