Rivaler

Rivaler

Byens Forlag
9788792999603
214,00 kr
Bruttopreis
Kampen om Premier League

 
Premier League er fuld af rivaler og store personligheder. Ikke mindst ligaens internationale managere, der er ikoner i sig selv. Pep Guardiola og Jose Mourinhos rivalisering går tilbage til deres fælles tid i FC Barcelona og er en vedvarende kamp mellem ‘den rigtige’ og ‘den forkerte' fodbold. En duel, der ikke kun udkæmpes på banen, men også i medierne, hvor kamphanerne kaster verbale knive efter hinanden. 
Men ligaen er ikke kun en kamp mellem de to trænergiganter, der indtager hver deres trænersæde i fodboldbyen Manchester. Jose Mourinhos United og Pep Guardiolas City får kamp til stregen af rock n’ roll-træneren Jürgen Klopps Liverpool, den grå eminence Arsene Wengers Arsenal, revolutionerende Mauricio Pocchetinos Tottenham, træner-piraten Slaven Bilic, flinke Claudio Ranieris Leicester og måske mest af alle, vindermennesket Antonio Contes Chelsea. 
Rivaler går tæt på et trænerkabinet og tegner et billede af en storslået og dramatisk sæson, der får thrillere til at ligne romantiske komedier. Det skal rivalerne nok sørge for. 
Autor
Søren Sorgenfri
ISBN13
9788792999603
ISBN10
8792999603
Verlag
Byens Forlag
Seitenzahl
157
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.