Hudløs

Hudløs

Forlaget Scandinavia
9788771328431
171,00 kr
Bruttopreis
Jørn Hyldgaard - om Gud, depression og diagnose

 
Jørn Hyldgaard - Om Gud, depression og diagnose ”Hudløs” er et nærbillede af evangelisten og frikirkepræsten Jørn Hyldgaard, som lever et fantastisk liv, men ender med at leve seks år i en dyb depression.
Et turbulent liv med misbrugI bogen, der er skrevet af journalisten Allan Høyer, får læseren indblik i Jørns missionske opvækst og de tvangstanker, der allerede som ung påvirker ham. De kaster ham ind i et turbulent liv med misbrug og ophold på behandlingshjemmet Betesda, hvor han møder folk, der får ham på rette vej – blandt dem hans kommende kone Britta.
Fanget i depressionenBritta og Jørn stifter familie og får børn, og Jørn engagerer sig mere og mere i trosforkyndelse, evangelisation og nødhjælp verden over, bl.a. Rwanda og Hviderusland. Samtidig bliver Jørn præst, får en kirke i Danmark og bliver en af de mest kendte frikirkepræster i Danmark. Han stabler et omrejsende stand-up show på benene, som ikke er lige populært i alle kristne kredse, men tvangstankerne og det store arbejds- og succespres påvirker Jørn så meget, at han brænder ud og kommer i en dyb depression. Hans kone overvejer skilsmisse, vennerne vender ham ryggen, men som et lyn fra en klar himmel - og til dels med hjælp af den udskældte psykiater Arne Mejlhede - bliver Jørn helbredt.
Forandret for altidJørn er nu tilbage i manegen og holder igen foredrag og prædikener i hele Danmark med base i Herning. Han bærer både bibel og en psykiatrisk diagnose med i sin bagage. Som en evig konflikt må han leve med, at manden, der beder for mirakler, selv er afhængig
af medicin.
Autor
Allan Høyer
ISBN13
9788771328431
ISBN10
8771328432
Verlag
Forlaget Scandinavia
Seitenzahl
224
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.